Opći uvjeti poslovanja

OSNOVNI PODATCI O PRODAVATELJU

Naziv: PEPI SPORT D.O.O za usluge
Skraćen naziv: PEPI SPORT  d.o.o.
Sjedište: Vrisnička 6, Zagreb, Hrvatska
IBAN: HR0923600001503051777   Zagrebačka banka d.d., Zagreb
OIB: 11993567869
MBS: 02562367
Osoba ovlaštena za zastupanje: Pero Dujmović, direktor
Broj telefona:+385992525455 – direktor

Webshop info telefon : +385 99 2525456 (10-13 sati pon-petak)
Elektronska pošta : info@lajupe.info, webshop@lajupe.info

Kupac online narudžbom na webshop-u www.lajupe.info ugovora kupnju s PEPI SPORT D.O.O ovlaštenim  zastupnikom  branda LAJUPE za EU i svijet s adresom sjedišta Vrisnička 6, 10000 Zagreb Hrvatska (dalje u tekstu prodavatelj).

1. OPĆI UVJETI

Ugovor kojeg Kupac sklapa s Pepi sport d.o.o (u ime brand-a La Jupe) za kupoprodaju je jednokratan ugovor koji je konzumiran isporukom robe artikla od strane Pepi sport d.o.o (u ime brand-a La Jupe) te izvršenim plaćanjem od strane Kupca. Ovi Opći uvjeti poslovanja sastavni su dio Ugovora o kupoprodaji između Pepi sport d.o.o (u ime brand-a La Jupe) i Kupca. Prihvaćanjem ponude Kupac prihvaća i navedene Opće uvjete poslovanja.

2. UVJETI KUPOPRODAJE-NARUDŽBA

Artikli iz ponude Pepi sport d.o.o (u ime brand-a La Jupe) i web shopa namijenjeni su isključivo za prodaju pravnim i fizičkim osobama za korištenje u osobne svrhe te nisu namijenjeni za dalju maloprodaju ili iznajmljivanje. Upit poslan putem web shopa ujedno ne predstavlja i narudžbu navedenih artikala, već se narudžba potvrđuje nakon provjere dostupnosti artikala, a po primitku službene ponude te prema uvjetima navedenim u ponudi. Prije potvrde narudžbe Kupac je dužan provjeriti specifikacije proizvoda dostupne u ponudi i na web shopu. Ponuda je važeća do datuma naznačenog na ponudi. Narudžbe se zaprimaju isključivo elektronskim putem. Po primitku upita ili narudžbe prodajni predstavnik se povratno javlja u najkraćem mogućem roku s informacijama o raspoloživosti artikala te šalje ponudu po specifikaciji iz upita. Naručivanje proizvoda moguće je od 0-24 sata svaki dan. Proizvodi se naručuju isključivo putem elektroničkog obrasca – košarice.Kupac je obavezan dostaviti sljedeće podatke na ime potvrde narudžbe i kreiranja ponude za plaćanje i izradu proizvoda:

Naziv kupca (pravna ili fizička osoba)

Adresa: ( dodatno adresa dostave ako se razlikuje)

Mail kontakt:

Telefon :

3. ARTIKLI /VJERODOSTOJNOST

Boja i izgled artikla prikazanog na fotografijama na web shopu www.lajupe.info može odstupati od stvarnog izgleda proizvoda. Pepi sport d.o.o (u ime brand-a La Jupe) ne odgovara za eventualna odstupanja. Navedeni artikli snimani su u originalnom stanju bez dodatne obrade ili fotoshoop-a fotografije. Pojedini materijali korišteni za izradu artikala izuzetno su osjetljivog sastava (posebne vrste čipke s ručno apliciranim ukrasima – šljokicama ) te je moguće opadanje apliciranih dodataka uslijed transporta i korištenja artikala. Nijanse boja se, ovisno od ambijenta,svjetlosti,scene,modela mogu razlikovati od originalnih. Obzirom da je web shop predviđen za kupovinu i promatranje na ekranu monitora, artikl može odudarati od originalnog izgleda i služi za orijentaciju naručitelju ne i vjerodostojni prikaz artikla na potencijalnom kupcu. Prodavatelj potvrđuje vjerodostojnost materijala te je iste moguće provjeriti na društvenim mrežama brand-a La Jupe (instagram i facebook) gdje su materijali artikala snimani bez korištenja filtera ili foto obrade.

4. CIJENE

Cijene u cjeniku i na web shopu su maloprodajne i na njih se obračunava važeći PDV. Pepi sport d.o.o (u ime brand-a La Jupe) zadržava pravo promjene cijena bez prethodne najave i obavijesti. U slučaju izmjene cijene u tijeku obrade narudžbe, Kupac će biti pravovremeno obaviješten. Potencijalni rabati se dogovaraju pojedinačno . Sve cijene iskazane su u eurima (EUR). Prodavatelj zadržava pravo izmjene cijene na osnovu poslovnih odluka a u skladu sa zakonom određenom normom poslovanja.

5. UVJETI PLAĆANJA/REGISTRACIJA

Plaćanje se vrši po ponudi virmanskom doznakom na račun tvrtke Pepi sport d.o.o (u ime brand-a La Jupe) avansno, osim ako drugačije nije ugovoreno. Nakon izvršene uplate na ime ponude, Pepi sport d.o.o (u ime brand-a La Jupe) obavezuje se dostaviti ugovorene artikle i ispostaviti R1 račun na ime istih. Kupac nije obavezan izvršiti registraciju na web trgovini www.lajupe.info kako bi izvršio kupnju. Osim predbilježbe Kupcu je ponuđena mogućnost prijave na newsletter opciju kako bi pravovremeno bio obavješten o mogućim akcijama, sniženjima ili drugim aktivnostima na web trgovini.

6. USLUGA KROJENJA/ŠIVANJA

U slučaju naloga za šivanje po mjeri obavezna je elektronska autorizacija krojačkih mjera od strane kupca. Kupac osobno odgovara za navedene mjere u elektronskom nalogu za šivanje.U slučaju pogrešno dostavljenih mjera Kupac je odgovoran za eventualnu pogrešku kod izrade artikala i nema pravo tražiti povrat artikala,zamjenu istih ili povrat novaca na ime plaćanja iste. Prodavatelj se obavezuje dostaviti sve potrebne podatke vezane za način i tehniku uzimanja mjera za šivanje.

7. UVJETI ISPORUKE,PAKIRANJA I CIJENA

Dostava artikala obavlja se kurirskom službom ovisno o lokaciji dostave. Rok izrade i dostave je 30 do 45 radnih dana u različitosti od vrste artikala koji se izrađuju i dostavljaju. Na zahtjev Kupca robu šaljemo kurirskom službom o trošku Kupca. Uvjeti dostave i cijene su definirani cjenikom dostave. Cijene unutar Hrvatske su 7 EUR plus PDV za jedan artikl, za ostatak Europe cijene dostavljamo na upit Kupca. U vrijeme dostave ne ubrajaju se neradni dani (subota i nedjelja te praznici). Za vrijeme državnih praznika i blagdana, kako u Hrvatskoj tako i u zemljama dobavljača, preskače se utovar robe. Utovar se vrši u sljedećem ustaljenom terminu. Pepi sport d.o.o. (u ime brand-a La Jupe) ne odgovara za eventualnu materijalnu ili financijsku štetu u slučaju neisporučivanja ili kašnjenja naručenog proizvoda zbog više sile. Kod kašnjenja robe u ovakvim slučajevima nije moguć povrat artikala . Većina artikala je pakirana u jednostavna pakiranja a sastoji se od zaštitnog papira, kutije i plastične vrećice za transport.

8. REKLAMACIJE I JAMSTVA

Kupac je dužan, prilikom preuzimanja robe od dostavljača, na licu mjesta utvrditi vidljiva vanjska oštećenja transportnog pakiranja te isti ne preuzeti od dostavljača. Jamstvo točnosti isporučene robe vrijedi isključivo za neoštećeno, originalno pakiranje. Naknadne reklamacije neće se uvažavati. Nastavno, Kupac je dužan izvršiti provjeru dostavljenih artikala. Svaka kutija se zatvara sigurnosnom trakom prilikom izlaska iz skladišta.. U slučaju kada Kupac u vlastitoj organizaciji radi doradu na kupljene artikle, reklamacija se ne prihvaća. Pepi sport d.o.o. (u ime brand-a La Jupe) ne odgovara za robu kupljenu greškom Kupca ili u slučaju pogrešno dostavljenih naloga za šivanje. Sukladno Zakonu o obveznim odnosima kada je to nužno, nedostatak na proizvodu dokazuje se vještačenjem u za to ovlaštenim ustanovama ili uz pomoć ovlaštenog sudskog vještaka. Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke u skladu sa Zakonom o obveznim odnosima (NN br. 35/05., 41/08.,125/11.).

9. POVRAT NARUDŽBE

Kupac ima pravo reklamirati zaprimljeni proizvod i to slanjem obavijesti na info@lajupe.info uz dokumentiranje razloga reklamacije -broj računa, fotografija artikla i nalog za šivanje u slučaju da se radi o krojenju po mjeri. Ovu obavijest potrebno je poslati najkasnije 48 sati od trenutka primitka proizvodu. U slučaju da Prodavatelj uvaži reklamaciju, proizvod je potrebno vratiti u roku 3 dana od reklamacije. Usvajanjem reklamacije Prodavatelj se obavezuje ponuditi opciju korekcije potencijalne greške, izrade novog proizvoda, potpunog ili djelomičnog povrata novca na ime vrijednosti plaćenog proizvoda. Ukoliko je uvažen razlog povrata, Prodavatelj je dužan kupcu vratiti novac najkasnije u roku od 14 dana nakon primitka proizvoda
Povrat proizvoda moguć je pod sljedećim uvjetima :
• Ako proizvod nije dostavljen u roku izrade i dostave iskazane na ponudi.
• U slučaju da je proizvod oštećen.
• U slučaju da se konfekcijske mjere iskazane na narudžbi ne podudaraju s mjerama dostavljenog.
• U slučaju da je model ili boja dostavljenog proizvoda u suprotnosti s naručenim.
Prilikom povrata, proizvodi moraju biti nekorišteni i neoštećeni.U slučaju da su proizvodi vidljivo oštećeni ili korišteni, povrat se smatra nevažećim. Troškove povrata snosi kupac.
Adresa za povrat prodavatelju: PEPI SPORT D.O.O, Vrisnička 6, 10000, Zagreb +385 99 2525456

10. ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA

Kupovinom i posjetom web trgovine www.lajupe.info prihvaćate obavezu službene komunikacije između kupca i Prodavatelja biti isključivo elektronskim putem – info@lajupe.info i webshop@lajupe.info i jedina prihvatljiva u slučaju spora.